728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Educació anuncia la licitació de les obres d’ampliació de l’IES L’Alcalatén, de l’Alcora

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat hui al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana l’anunci de licitació de les obres d’ampliació de l’Institut de Secundària L’Alcalatén, de l’Alcora.

Les obres, que tindran un termini d’execució de 3 mesos, tenen un pressupost base de licitació de 334.663 euros, i permetran la creació de 6 aules destinades a Batxillerat que s’executaran sobre la superfície totalment diàfana situada en el baix de l’edifici i que actualment constitueix el porxe de l’edifici. Així mateix, es crea un nou porxe extern al pati del centre que permetrà la protecció dels alumnes respecte al sol o la pluja durant el pati.

L’actuació crearà quatre aules amb capacitat per a 40 alumnes cadascuna i dues aules més de desdoblament amb capacitat per a 20 alumnes cadascuna, que permetran augmentar l’oferta de Batxillerat per als jóvens estudiants de l’Alcora i la resta de poblacions pròximes, d’aquesta manera es complementa l’oferta de l’altre institut de la localitat, l’IES Ximén d’Urrea, que resulta actualment insuficient per a atendre la demanda de l’alumnat de la zona.

En concret, l’actuació preveu la demolició d’elements existents en el baix, tancaments amb rajola i tancaments metàl·lics, instal·lacions elèctriques, de gas i de calefacció necessàries per a l’adequat funcionament de l’ampliació del centre, així com les instal·lacions contra incendis, i la resta d’acabats.

El termini de presentació de sobres romandrà obert fins al pròxim 7 de març, el resultat de la qualificació prèvia dels sobre es publicarà el dia 14 de març, i l’obertura del sobre 2 tindrà lloc el dia 21 de març a la sala d’actes de la Conselleria. Per a més informació relativa al desenvolupament d’aquest procediment es pot consultar la pàgina web www.contratacion.gva.es

Cal destacar el compromís del Govern valencià per la millora de les infraestructures educatives de la Comunitat Valenciana, com demostra les actuacions anunciades per la Conselleria per a esmenar les deficiències que presenten actualment els centres educatius. En aquest sentit, la Conselleria està treballant en coordinació amb els ajuntaments per a emprendre les reformes en aquells centres que ho necessiten per al manteniment de les seues infraestructures.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.