Educació es reuneix amb els directors de Secundària per tal d’agilitzar la posada en marxa dels bancs de llibres

S’ha acordat continuar mantenint reunions de coordinació per a millorar la informació i la participació entre l’administració i els responsables dels centres

El secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler, s’ha reunit amb els representants de l’Asssociació de Directors d’IES (ADIE-PV) que li han fet arribar les seues inquietuds respecte a la posada en marxa del programa de banc de llibres, #XarxaLlibres.

Els temes que s’han tractat, entre d’altres, han sigut els relacionats amb procediments, compra de llibres per part dels centres, terminis d’actuacions i altres valoracions de caràcter general sobre el programa. Cal remarcar que durant la reunió s’han resolt algunes d’aquestes qüestions. A més, el secretari autonòmic ha adquirit el compromís d’analitzar les aportacions dels directors i fer arribar als centres tota la informació necessària per a agilitzar el procés i resoldre els dubtes pendents.

D’altra banda, també s’ha acordat mantenir un seguit de reunions de coordinació amb els equips directius dels centres per tal de millorar la informació i la participació entre l’administració i els responsables dels centres docents.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.