banner_990x90_EFE (1)

Educació presenta al Consell Escolar Valencià l’esborrany d’ordre d’ajudes a ajuntaments pel projecte Xarxa Llibres

xarxallibres_13102015El Consell Escolar de la Comunitat Valenciana tracta hui el Projecte d’Ordre per la qual es regulen les bases de les ajudes destinades als ajuntaments i dur a terme el programa #XarxaLlibres. Aquestes dotacions tenen com a objectiu oferir als ajuntaments els recursos necessaris per tal de fer possible la gratuïtat real dels ensenyaments obligatoris públics.

L’ordre servirà perquè els ajuntaments puguen administrar econòmicament el pressupost que assignen les tres administracions implicades en el procés de retorn dels 100 primers euros per alumne pel que fa al programa de gratuïtat de llibres #XarxaLlibres.

L’objectiu de la Conselleria d’Educació és poder publicar l’ordre a finals d’octubre. Serà aleshores quan els ajuntaments podran sol·licitar la part econòmica corresponent a la Generalitat Valenciana i la Diputació de la seua província per tal d’administrar-les junt al seu 33% .

Inicialment els consistoris hauran d’inscriure’s al programa #XarxaLlibres, en segon lloc recollir els rebuts dels llibres de text i finalment distribuir els ajuts, que en la primera tanda seran de 100 euros i en la segona d’un màxim de 100 euros més.

El Programa #XarxaLlibres té com a objectiu la creació de bancs de llibres gratuïts per als centres educatius d’ensenyament obligatori sostinguts amb fons públics.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.