MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Educació signa amb els sindicats l’acord pel qual es pagaran els endarreriments salarials que arrosseguen els centres concertats des de l’any 2009

EDU_16.03.16_pagament_triennis_concertada_FOTO
image-341303
La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha signat hui un acord amb els sindicats FSIE-CV, FEUSOCV, FE CCOO-PV i FETE UGT-PV en el qual es compromet a abonar els endarreriments en concepte de triennis i complements salarials durant els exercicis de 2016 i 2017. La signatura del document ha tingut lloc en el transcurs de la Mesa de Negociació de l’Ensenyament Privat Concertat i solucionarà el deute heretat de l’anterior Administració i que es remunta a endarreriments generats en 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013.

El secretari autonòmic, Miquel Soler, ha destacat que “hui hem acordat la solució d’un problema que ens va deixar en herència l’anterior equip de la Conselleria i que es remunta a l’any 2009. I ho hem fet en a penes uns mesos, per consens, i dins les limitacions pressupostàries que tots coneixem.” Soler ha afegit que “la nostra prioritat és gestionar amb eficàcia i tractar per igual tots els centres sostinguts amb fons públics, com ho demostra l’acord que hem signat hui per solucionar un problema que la concertada arrossegava des de feia anys”.

El pagament s’efectuarà mitjançant un calendari de prioritats que s’elaborarà de manera consensuada en meses successives i es farà efectiu abans que finalitze l’any 2017.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.