MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El cicle S.dansa porta el millor de la dansa contemporània a València

El Péndulo | Redacció.- El cicle S.dansa s’iniciarà el proper dijous 28 d’abril, al teatre Principal amb l’espectacle de Guy Nader i María Campos “Time takes the time time takes”. L’espectacle és un manifest poètic i coreogràfic que explora l’espai com una partitura entre el so i el moviment.

El 30 d’abril, a l’escenari del Principal, la companyia de Daniel Abreu, premi Nacional de Dansa 2014, actuarà amb el seu espectacle “Venere”, en el qual es respira la seua maduresa artística.

Imagen del espectáculo ' class=
image-360502

Les actuacions de dansa al Principal finalitzaran els dies 7 i 8 de maig, amb la companyia valenciana Marea Dansa amb l’espectacle “Relieves, del mito a la danza”, un viatge mitològic i místic a la cultura mediterrània en un espectacle flamenc instal·lat en la contemporaneïtat.

Al teatre Rialto, el cicle s’iniciarà el 29 d’abril, jornada en què se celebra el Dia Internacional de la Dansa, amb la companyia Mou Dansa que oferirà dues sessions, a les 19.00 i a les 20.30 hores, del seu espectacle “Aproximacions a Poble Nou”. Mou Dansa va nàixer en 2009 per iniciativa de Juan Pinillos i Xandi Liberato; en l’actualitat, compaginen els projectes formatius amb la creació coreogràfica.

La programació al Rialto seguirà el 7 de maig amb Pere Faura i el seu espectacle “Sin baile no hay paraiso”, un ‘collage’ escènic de quatre coreografies icòniques que formen part dels referents de Pere Faura com a ballarí i creador i que també formen part de l’imaginari col·lectiu.

El 23 de maig, la companyia de Marco Flores, Premi Nacional de Flamenc, amb el seu espectacle “Tránsito” ens ofereix una visió única de la seua experiència vital i professional.

El día 15 de maig, la companyia de Castelló Los Corderos S.C. i el seu muntatge “Ultrainocencia” indaguen en l’ancestral ímpetu del ser humà per a buscar el transcendent i sublime.

Tancarà el cicle, el 22 de maig, l’espectacle “V.O.+”, de la companyia GelabertAzzopardi. L’espectacle reuneix tres solos creats especialment i diverses obres antigues revisades que el ballarí-creador introdueix amb breus comentaris.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.