728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El Club Nàutic de Port Saplaya lliura els trofeus de la XXI edició 30 milles a2 memorial Luís Sanz

Valencia Noticias | Redacción.-El Club va celebrar el dissabte 30 de gener la XXI edició de les 30 milles a2 Memorial LUIS SAIZ, en la qual van participar un total de 26 embarcacions sota rating ORC, dividida en dos grups A i B, en aquesta edició les embarcacions van gaudir d’un dia de navegació òptim en el que l’embarcació NOVEMBER d’Alfonso Sabater va ser la més ràpida invertint 5H:8 minuts a realitzar el total de les 30 milles.

El vent en l’eixida es va establir d’oest amb 5 nusos que es va mantenir constant rolant cap al migdia cap al sud augmentant fins als 8 nusos, amb mar plana va fer que tots els regatistes gaudiren d’un gran dia de navegació.

El mar llano hizo que todos los regatistas disfrutaran de un gran día de navegación.
image-314877

La classificació en el grup A va ser:

1/ DAVINCY – Ignacio A. Roig.

2/ VIMARA – Vicente Sanchis Vila.

4/ KURUFURU – Álvaro Sendra.

La classificació en el grup B va resultar:

1/ UN MAR SIN BARRERAS – Joan Tamarit.

2/ SIESTA – Manuel Vicente García.

3/ SCOPELOS – Vicente de Diego Sirvent.

El lliurament de trofeus va estar acompanyat per un dinar de germanor on va assistir l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarria, la corporació municipal, el gerent de la FVCV Miguel Sánchez, Luís Saiz  i la directiva del C.N. Port Saplaya.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.