El Congrés del BLOC tindrà una candidatura unitària de consens a l’Executiva Nacional

VII-Congres_BLOC
image-374980
Els membres de les dues candidatures presentades acorden un únic equip per executar les línies polítiques aprovades pel 7é Congrés Nacional del partit valencianista

Les candidatures a l’Executiva Nacional del BLOC ‘Un país de construir’ i ‘Fent BLOC’ han arribat a un acord de consens per conformar una única candidatura per presentar-se al 7é Congrés Nacional del partit valencianista. L’acord s’ha basat en la responsabilitat compartida, la conformació d’un equip de treball capacitat i eficient i el consens entre les diferents sensibilitats dins la diversitat interna del BLOC.

L’estructura acordada es tradueix en una presidència, ocupada per Enric Morera; un Secretariat General, òrgan conformat per una coordinadora nacional, Àgueda Micó, i un portaveu nacional, Rafa Carbonell, amb funcions col·legiades de direcció política i representació i d’altres especialitzades però coordinades des de la idea del lideratge compartit.

Hi haurà a més set àrees de treball, que seran Organització (Amparo Piquer), Finances i Administració (Mari Parra), Acció Electoral (Mariai Talens), Institucional (Pep Cortell), Serveis Municipals (Artur Hernández), Comunicació (Mentxu Balaguer) i Sectorials (Reis Gallego). Estes set persones conformaran, amb el president i les dos persones membres del Secretariat Nacional, la Permanent de l’Executiva Nacional. A més, Xavier Hervàs assumirà la secretaria de Relacions Polítiques.

Cada àrea de treball disposarà d’altres membres fins conformar un equip de treball de 32 persones, 17 dones i 15 homes, que haurà d’executar les directrius polítiques aprovades pel 7é Congrés Nacional i marcades pel Consell Nacional. Aquesta candidatura unitària serà sotmesa a votació del Congrés demà al migdia.

Els membres de la candidatura acordada consideren que l’acord enforteix el BLOC en un moment clau de la història del valencianisme per avançar cap a la llibertat, la justícia social i la plena sobirania del poble valencià. Des d’un BLOC fort Compromís seguirà creixent fins aconseguir aquests objectius polítics del valencianisme d’esquerres i ecologista.

Candidatura a Executiva Nacional (en negreta caps d’àrea i membres de la Permanent)

Presidència: Enric Morera

Secretariat General:

Coordinadora nacional: Àgueda Micó

Portaveu nacional: Rafa Carbonell

Àrea d’Organització: Amparo Piquer

Implantació: Lluís Pastor

Formació: Marta Miguel

Àrea Finances: Mari Parra

Transparència: Miquel Alèixit

Àrea Serveis Municipals: Artur Hernàndez

Assessorament municipal: Josep Miquel Moya

Àrea Acció Electoral: Mariai Talens

Estratègia: Agus Brines

Àrea Institucional: Pep Cortell

Política Valenciana: Enric Nomdedéu

Internacional: Josep Rovira

Àrea de Comunicació: Mentxu Balaguer

Adjunta a Comunicació: Ester Pinter

Àrea de Sectorials: Reis Gallego

Sanitat: Sabina Gregorio

Benestar: Tamara Martínez

Economia: Ali Izquierdo

Cultura: Ximo López

Justícia i Administracions Públiques: César Gargallo

Agricultura i Desenvolupament Rural: Àlex Vilanova

Educació: Blai Server

Medi Ambient: Ana Muñoz

Política Lingüística: Nathalie Torres

Igualtat: Lluna Àrias

Territori i Habitatge: Imma Orozco

Esports: Aida Ginestar

Finançament: Joan Sanchis

Relacions Polítiques: Xavi Hervàs

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.