728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El Consell Escolar Valencià recomana a Educació que mantinga les proves extraordinàries al mes de juny durant el curs 2015-2016

El Consell Escolar de la Comunitat Valenciana ha acordat recomanar a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport que les proves extraordinàries de Secundària es mantinguen al mes de juny durant el curs 2015-2016, tal i com estan programades actualment. Es tracta d’una recomanació provisional fins que el màxim òrgan consultiu i de participació de l’ensenyament valencià puga estudiar la qüestió en profunditat i emetre un dictamen definitiu.

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha declarat que “estima convenient la decisió del Consell Escolar Valencià, en el qual estan representats tots els col·lectius de la comunitat educativa, ja que al procés d’avaluació intervenen molts factors que han de ser analitzats de manera global i en profunditat”.

La recomanació s’ha acordat durant l’últim Ple que el Consell Escolar valencià.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.