banner_990x90_EFE (1)

El conseller Vicent Marzà es reuneix amb l’Associació d’Inspectors d’Educació del País Valencià

reunion_marza_adide_El conseller d’Educació, Cultura, Investigació i Esport, Vicent Marzà, acompanyat del secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, s’ha reunit hui amb l’Associació d’Inspectors d’Educació del País Valencià (ADIDE-PV). L’objectiu d’aquesta trobada, segons Marzà, és “conéixer de primera mà quines són les inquietuds, les preocupacions i les propostes de millora de l’educació d’un col·lectiu tan important com el dels inspectors”. El conseller ha afegit que aquest cos, “a més de posseir una visió privilegiada del conjunt del sistema educatiu, viu en contacte directe amb la realitat dels centres i aquesta experiència és molt valuosa per a nosaltres”.

Durant la trobada amb els membres d’ADIDE, encapçalats pel seu president Vicent Doménech. s’han abordat diferents aspectes al voltant del paper de la inspecció en l’avaluació del treball docent i el funcionament dels centres, i s’han intercanviat impressions sobre la situació general del sistema educatiu valencià i les línies de treball encetades amb l’objectiu de millorar-lo.

La reunió mantinguda hui forma part de la ronda de contactes que va iniciar la Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport des que es va iniciar aquesta legislatura, per tal de mantindre vies permanents de diàleg i col·laboració amb tots els col·lectius que integren la comunitat educativa.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.