banner-728x90 (1)

El Dilluns 29 de gener va concloure l’exposició d’esbossos, que l’agrupació Olivereta

El Dilluns 29 de gener va concloure l’exposició d’esbossos, que l’agrupació Olivereta ha exposat durant tota la setmana passada en la galeria del Centre Comercial Gran Túria. Una setmana en la qual la ironia, el somni i la irreverència s’han donat la mà amb les compres dels clients.
Un total de 36 obres, plasmades amb el millor fer dels artistes, que van poder ser admirades per les Falleres Majors de València 2018 i les seues corts d’honor. A la finalització de l’acte, Rocío i Daniela van compartir uns minuts amb la resta de Falleres Majors i presidents de l’AgrupacióEl Dilluns 29 de gener va concloure l'exposició d'esbossos, que l'agrupació Olivereta (1) El Dilluns 29 de gener va concloure l'exposició d'esbossos, que l'agrupació Olivereta (2) El Dilluns 29 de gener va concloure l'exposició d'esbossos, que l'agrupació Olivereta (3)

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.