El director general d’Esport assisteix a la presentació de la 67 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha assistit hui, al Complex Esportiu Cultural Petxina, a l’acte de presentació de la 67 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc del dimecres 3 al diumenge 7 de febrer.

El director general d’Esport ha manifestat la satisfacció que suposa recuperar una prova mítica dins del calendari ciclista després de huit anys sense que se celebrara aquesta volta. Per a Josep Miquel Moya “seran cinc dies d’un ciclisme d’elit que comptarà amb etapes tan espectaculars com la de l’alt del Xorret de Catí”.

Vuelta_Ciclista_02022016
image-313962

Així mateix, Josep Miquel Moya ha volgut agrair l’esforç realitzat pels organitzadors, ja que sense la il·lusió i la constància d’aquests patrocinadors i organitzadors no hauria sigut possible la realització d’aquesta volta.

Aquesta 67 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana s’iniciarà dimecres que ve, 3 de febrer, amb una contrarellotge Benicàssim-Oropesa, i finalitzarà, el diumenge 7 de febrer, a la ciutat de València.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.