728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El director Gómez-Martínez estrena amb l’Orquestra de València la seua obra ‘Cartas de un enamorado’

El Péndulo | Redacció.- El director Miguel A. Gómez-Martínez torna a dirigir a l’Orquestra de València demà divendres (a les 19:30 hores), per estrenar la seua obra ‘Cartas de un enamorado’ que comptarà amb la veu del baríton Juan Jesús Rodríguez.

Es tracta d’una obra dedicada a la seua esposa Alessandra Ruiz i té cinc cançons orquestrades: ‘Cada momento que pasa’, ‘Mi tesoro inconmensurable’, ‘Tres besos’, ‘Al despertar’ i ‘Mi tesoro inaudito’. El públic també podrà escoltar ‘Una aventura de Don Quijote’ i ‘Deu melodies basques’, dos obres del compositor basc Jesús Guridi.

image-351413

Miguel A. Gómez-Martínez va ser director titular de l’Orquestra de València. Dirigix a la Staatskapelle Dresden, Filharmònica de Viena, Suisse Romande i a les orquestres espanyoles, entre altres. Com a director ha compost la Suite Burlesca, Rèquiem Espanyol, Concert per a piano, Concert per a violí, l’òpera Atallah, Don Juan Tenorio, dos simfonies,etc. Juan Jesús Rodríguez és un dels principals barítons verdians del circuit internacional. Ha treballat amb destacats directors d’orquestra entre els quals es troben Zubin Mehta, Lorin Maazel i Wladimir Jurowski.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.