728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El Fòrum Universitari Joan Lluís Vives arranca a la Nau amb un debat sobre la precarietat laboral

Valencia Noticias | Redacción.- La XXIV edició del Fòrum Universitari Joan Lluís Vives, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València a través de la Regidoria de Joventut per a crear un marc de reflexió i formació sobre qüestions socials d’interés per als jóvens universitaris valencians, s’inaugurarà demà dimarts, dia 23 de febrer, al Centre Cultural La Nau.

Cartel del evento.
image-328651
La inauguració d’esta trobada tindrà lloc al paranimf de la Universitat, a les 17 hores, amb les intervencions del vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño; la regidora de Joventut de l’Ajuntament, María Oliver, i el director del Fòrum i professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València Antonio Santos. A continuació se celebrarà la conferencia “Joventut, diví tresor? El treball i la vida en les experiències de la joventut contemporània”, a càrrec dels escriptors Marta Sanz i Isaac Rosa.

Esta edició del Fòrum aborda un tema central pel que fa a les tendències actuals de canvi social: la joventut i les transformacions en el món del treball. Actualment, ningú posa en dubte la difícil situació de la joventut en el mercat laboral i la precarietat que marca les seues experiències laborals i vitals. Per això, des d’este espai, es reflexiona sobre esta situació: la situació actual i com crear noves formes d’ocupació i vies d’escolta de les seues necessitats i reivindicacions.

Prop de 40 especialistes del món acadèmic, del món cooperatiu i del món associatiu juvenil exposaran les seues recerques i actuacions al llarg de tres setmanes.

A més de les conferències i taules redones amb actors socials i experts universitaris, el Fòrum intensificarà la participació dels joves per mitjà dels panels d’experiències i els tallers pràctics dirigits a propiciar un aprenentatge més dinàmic.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.