El nombre d’alumnes que participen dels bancs de llibres de Xarxa Llibres per al curs 2017-2018 augmenta un 16%

Educación informa sobre la puesta en funcionamiento del banco de libros del programa #XarxaLlibresLa Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha estimat en més de 377.000 l’alumnat beneficiat del programa de gratuïtat de llibres Xarxa Llibres. Aquesta xifra suposa un augment del 16% d’alumnes que participaran dels bancs de llibres, gràcies a l’augment de centres sostinguts amb fons públics que hi participen. Serà un total de 21.736 alumnes més en Primària i 30.462 més en Secundària.

El pressupost total destinat a reposició de llibres per als bancs de llibres de Xarxa Llibres per al curs 2017-2018 ha estat de 29.842.503 euros. Per a les famílies, la reposició de llibres no suposa cap gestió. En finalitzar aquest curs, les famílies han tornat el material als centres educatius i l’alumnat disposarà dels llibres de text gratuïts de Xarxa Llibres que li correspon per al curs 2017-2018 quan comencen novament les classes al seu centre educatiu, on es repartirà el lot corresponent a cada alumne.

En el cas dels alumnes de 1r i 2n de Primària, les famílies rebran un xec llibre per al pròxim curs al seu centre educatiu a fi que adquirisquen el material en els establiments de venda, ja que, en cada curs, els llibres d’aquesta etapa es reposen per complet.

Els bancs de llibres de Xarxa Llibres tenen per objectiu garantir la gratuïtat dels llibres i els materials curriculars i, al mateix temps, complir amb l’objectiu pedagògic d’involucrar l’alumnat i tota la comunitat educativa en el bon ús dels materials, amb valors com ara la solidaritat i la corresponsabilitat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.