728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El nou portal web de la València Film Office pretén obrir la ciutat a la indústria cinematogràfica internacional

Valencia Noticias | Redacción.- La recuperació de la imatge i la reputació de la ciutat de València com un lloc actiu i dinàmic, obert a iniciatives creatives, és un dels objectius del nou portal web de la València Film Office, vlcfilmoffice.es, que han presentat el primer tinent d’alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, Joan Calabuig, el responsable de la Fundació Turisme València, Toni Bernabé, i el regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana.

Calabuig s’ha referit al portal com “un instrument per a facilitar oportunitats de rodatges a la nostra ciutat. Volem convertir València en un lloc atractiu, dinàmic i competitiu per a la indústria del cinema; aspirem a situar-la en el mapa de les ‘ciutats de cinema’, la qual cosa pot convertir-la en referència de futur per a altres sectors, especialment per al turístic”.

Bernabé, Calabuig y Galiana.
image-340232

El primer tinent d’alcalde ha afegit que el portal és el resultat del treball conjunt de diverses regidories amb la Generalitat, atenent les demandes del sector amb la finalitat de crear “una cultura nova, acollidora i proactiva, amb una administració capaç de detectar oportunitats i acceptar iniciatives”. Per la seua banda, el regidor Carlos Galiana ha subratllat que el sector “tindrà un aliat en l’Ajuntament” i que la Delegació d’Espai Públic “posarà la millor voluntat per a facilitar el treball dels professionals del cinema”.

El portal compta amb cinc apartats: “València i el cinema” mostra algunes de les pel·lícules i campanyes publicitàries més destacades rodades a la ciutat; “Com rodar” detalla els servicis que oferix la València Film Office, mentre que “On rodar” passa revista al ventall de localitzacions disponibles a la ciutat i els seus voltants. Els dos últims apartats inclouen una guia de professionals locals del sector i tots els formularis necessaris per a obtindre permisos de rodatge a la ciutat.

El director gerent de la Fundació Turisme València, Toni Bernabé, ha assenyalat que la web cobrix un buit d’informació rellevant per als productors cinematogràfics: “Faltava un instrument de comunicació que facilitara informació accessible sobre com i on rodar a València. Hi ha un autèntic interés per rodar a la ciutat. A més, la quantitat i la qualitat dels professionals audiovisuals locals suposen un estalvi de costos important per a les productores, que poden trobar ací el personal que necessiten”. Bernabé ha afegit que el portal es promocionarà de forma destacada en les fires internacionals del sector.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.