728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El Palau de la Música acull el concert ‘Star Wars’ al millors fragments de John Williams

El Péndulo | Redacción.- El Palau de la Música de València acull demà dimecres, a les 20:00 hores, el concert ‘Stars Wars’, protagonitzat per l’Excelentia Pops Symphony Orchestra i el Cor de la Universitat Politècnica de València, sota la direcció d’Óscar Navarro. Es tracta d’un concert organitzat per la Fundación Excelencia, en què el públic podrà escoltar els millors fragments musicals de tots els episodis de la saga.

image-268991

D’aquesta manera, més de 100 veus i els músics de l’Orquestra es reuniran a l’escenari de la Sala Iturbi, per tocar tots aquells temes tan coneguts i admirats del compositor nord-americà.

L’Excelentia Pops Symphony Orchestra és la formació de la Fundación Excelentia per als concerts pops en versió simfònica. Està integrada per professors de dilatada experiència que han tocat en els faristols de les més prestigioses orquestres d’Espanya i d’Europa. Ha sigut dirigida per importants maestros comara Michail Jurowski, Jean Jacques Kantorow, Thomas Sanderling, Kynan Johns, János Kovács, Alexander Polyanichko o Henrik Schfer. Així mateix han actuat amb l’Orquestra, solistes com ara Renaud Capuçon, Maxim Rysanov, Leticia Moreno i Eric Le Sage. L’Orquestra invita regul·larment a concertinos de les millors formacions mundials com ara la Royal Concertgebouw o l’Israel Philharmonic.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.