El Palau de la Música dóna la benvinguda als 20 grups que participen en el cicle Emergents

El Péndulo | Redacció.- La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello i el director de l’auditori valencià, Vicent Ros, han donat la benvinguda als membres dels 20 grups seleccionats del cicle “Emergents al Palau”, que començarà el proper dissabte 17 de febrer. Glòria Tello ha manifestat la seua il·lusió en este projecte, ja que es tracta d’un cicle “necessari, que dóna la mà als grups emergents i que estic segura serà un èxit, tant de públic com de qualitat”, i sobretot “perquè és un pas endavant en la consolidació d’eixe Palau Obert que volem per a totes i tots”. Vicent Ros ha afegit que els músics “tenen la gran oportunitat de tocar en una sala magnífica, amb tots els recursos que proporciona el Palau i en unes condicions ideals per a desenvolupar i triomfar amb el seu treball”. Els grups, que han estat acompanyats pels coordinadors del cicle, Amadeu Sanchis i Manolo Tarancón, han pogut visitar el Palau i conéixer de prop la Sala Rodrigo, que serà l’escenari on es desenvoluparan els seus concerts.

Emergents

Les entrades dels 10 concerts, a sols 7 €, ja estan a la venda, tant a les taquilles del Palau com a la pàgina web www.palauvalencia.com.
-Lanuca i Samuel Reina (pop)- Dissabte 17 de febrer

-Yobamochi i Nathan Jaime (indie)- Diumenge 25 de febrer

-Mr Perfumme i Wild Ripple (rock)- Diumenge 4 de març

-Nanga Parbat + Las Víctimas Civiles – Dimecres 14 de març

-Sempere i Dual (pop)- Dimecres 11 d’abril

-Juanjo Pérez i Victoria Ros & Andreu Soler (autor)- Dissabte 5 de Maig

-Ainda Não Street Band i Stéphanie Cadel et la Caravane (jazz)-

Dissabte 9 de Juny

-Twise i Los Fabulosos Blueshakers (blues) – Dimarts 12 de juny

-Eleness i Matic (hiphop)- Dimecres 13 de juny

-Dûrga i Rascanya- Diumenge 17 de juny

Els horaris dels concerts són els dissabtes i diumenges a les 12.00 hores del migdia, mentre que els dimarts i dimecres són a les 20.30 hores. Més informació a http://www.emergentsalpalau.com/

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.