El Palau de la Música obri les seues portes a persones refugiades perquè gaudisquen de ‘Feretes i Cançonetes’

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música de València obri les seues portes, hui dimecres i demà dijous, a 42 persones refugiades de les associacions Mensajeros de la Paz i CEAR, perquè gaudisquen de la gran festa de les “Feretes i Cançonetes”, la primera proposta d’oci del cicle “Menut Palau!”, adreçada a les xiquetes i xiquets, i els seus familiars.

Es tracta d’una iniciativa que per a la presidenta del Palau, Glòria Tello, “forma part del nostre Palau Social, un dels projectes que personalment més m’il·lusiona i en el qual estem treballant amb força, en este cas per fomentar i visibilitzar eixos valors tan necessaris com són la tolerància, la solidaritat i el respecte per la diversitat”.Feretes i cançonetes Palau

La gran festa de “Feretes i Cançonetes” es desenvolupa en tots els espais de l’auditori valencià, amb més de 20 propostes festives i participatives de tot tipus. Per això, “volem donar la benvinguda i proporcionar alegria, a eixes persones refugiades que tant han patit i que venen fugint de la barbàrie als seus països”, ha afegit la regidora.

Les persones refugiades estan assistint hui i demà, a les actuacions de més de 20 formacions musicals i teatrals com Txarango, Dani Miquel i Carles Belda que presenten La Mare Carabassera, La Maria no té por, Va de bo, Trobadorets, Marcel el Marcià, Mireia Vives i Borja Penalba, El Diluvi, Nina Dinamita & Swing Milícia, Rodamons o The Ramonets, entre moltes altres.

A més, comptarà amb taller de màscares, malabars, estampació de camisetes, ludoteca, tallers de música per als xiquets de bolquers, l’art de la improvisació amb el rap per als joves, jocs tradicionals, així com una fira editorial en el llit del riu Túria adreçada especialment al públic infantil.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.