728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El Palau de la Música presenta un cap de semana mozartià per a tota la família

El Péndulo | Redacción.- Aquest cap de setmana tornen els espectacles de ‘Menut Palau!’, destinats a tota la família i en aquesta ocasió, amb Mozart com a protagonista en les quatre sessions programades. Demà dissabte a les 17:00 i 19:00 hores, el públic podrà assistir a ‘Ma, me, mi…. Mozart!’, una producció de L’Auditori que té per objectiu acostar l’obra d’este compositor als xiquets i xiquetes de 2 anys d’ara endavant.

Los arreglos de las obras se han concebido con instrumentos diferentes de los utilizados por Mozart.
image-331466

El seu repertori, els arranjaments realitzats i la seua orientació pedagògica, permeten treballar diversos aspectes musicals com ara la pulsació, el ritme, la improvisació i també els efectes en la producció de la veu. A més, s’utilitzen instruments poc comuns en la música clàssica. Tots aquests aspectes fan que el concert siga apropiat per a diferents edats de públic. Els arranjaments de les obres s’han concebut amb instruments diferents dels utilitzats per Mozart, i el ritme i l’alegria del concert remeten a l’esperit festiu i popular de tantes obres del compositor.

L’endemà, el diumenge també a les 17:00 i 19:00 hores, torna la música del geni de Salzburg amb la seua famosa òpera ‘Les noces de Fígaro’, en una adaptació destinada als xiquets i xiquetes de 5 anys cap endavant, i als seus familiars. Una obra mestra, divertidíssima i de meravellosa melodia, l’acció de la qual es desenvolupa a la ciutat de Sevilla. La trama serà narrada per un dels personatges i les àries i duos seran interpretades per cantants professionals. Un total de 8 músics interpretaran les partitures d’aquesta òpera, adaptada i en format de butxaca, estrenada el 1786 sota la direcció del mateix compositor.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.