El Ple de l’Ajuntament aprova establir un diàleg amb les empreses contra la pobresa energètica

València Notícies | Redacció.- Dins del programa de lluita contra la pobresa energètica, el Ple de l’Ajuntament s’ha compromés este matí en establir un  procés de diàleg amb  totes les companyies elèctriques per a garantir que cap persona en situació de vulnerabilitat serà castigada a més per una interrupció en el subministrament.Pleno del Ayuntamiento. (Pleno municipal).

Vora un terç de les persones de la ciutat de València es troba en un llindar d’exclusió, amb independència de l’edat, el sexe, l’origen, el nivell de  formació i l’estat. Per això, l’Ajuntament, com a administració més propera a la ciutadania i realment compromesa en la millora de la qualitat de vida de totes i tots els seus administrats, s’ha implicat en fer front a este problema i està duent a terme polítiques de cobertura en les necessitats més bàsiques com ara les de pobresa energètica

En eixe sentit, en el discurs institucional del Ple s’ha demanat que les empreses que subministren energia a l’Ajuntament col·laboren també en les accions que es puguen dur a terme. Des del consistori ja s’està treballant i amb uns resultats més que satisfactoris en el tema de l’aigua.

Respecte del subministrament elèctric o de gas, l’Ajuntament s’ha compromés en establir un  procés  de diàleg amb  totes les companyies elèctriques que encara no estan treballant junt amb el consistori en eixe sentit, perquè cap persona vulnerable siga privada d’estos recursos tan preuats, al mateix temps que s’aposta per la conscienciació en consum responsable i estalvi energètic.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.