El portaveu del PP de València, Alfonso Novo, reconeix les donacions però nega el blanqueig

PP-Valencia-Alfonso-Justicia-EFE_ARAIMA20160203_0132_57
image-314821
L’exportaveu del PP a l’Ajuntament de València i expresident local del partit,Alfonso Novo, ha afirmat avui que coneixia les donacions al partit, però que no tenia “ni idea” del suposat blanqueig que investiga el jutjat d’instrucció número 18 de València. A la seva arribada a la seu judicial per declarar en qualitat d’imputat, Novo ha atès breument als periodistes, als quals ha manifestat que estava al corrent de les donacions al partit per part de regidors i assessors.

No obstant això, preguntat pel suposat blanqueig que han reconegut alguns  assessors que es van negar a aportar els mil euros que el partit els reclamava, i que suposadament els seria retornat en bitllets de 500 euros, Novo ha afirmat: “Això he escoltat, però no tinc ni idea”.

Novo, qui va ser  suspès cautelarment de militància la setmana passada,tampoc ha respost a la qüestió de què faria amb la seva acta en cas que es mantingui la seva imputació, i ha anunciat que contestarà als periodistes després de la declaració.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.