728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El PP valencià critica que el primer any de govern de Ximo Puig es resumeix en ‘zero iniciatives i zero resultats”

 

PP-Isabel-Bonig-Corts-Valencianes_1587451409_29309467_399x224
image-381240
El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) ha fet aquest dimecres balanç del primer any de mandat del govern presidit per Ximo Puig. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha lamentat la “inacció” d’un govern que ha titllat de “sectari i radical” per tenir com a únic objectiu desfer tot allò que va fer el PP durant 20 anys presidint la Generalitat Valenciana.

Bonig, que s’ha expressat així en un esmorzar informatiu celebrat a València, ha afirmat que el PPCV resumeix el primer any de govern del PSPV i Compromís com el “govern del Titànic: zero iniciatives, zero resultats“. La líder del PP valencià ha lamentat que l’actual govern de la Generalitat no “treballi” tot i que saben “vendre molt bé les coses” malgrat que moltes vegades “menteixen”.

La presidenta i portaveu del PP a les Corts Valencianes ha detallat tots els incompliments del govern que comparteixen Ximo Puig i Mónica Oltra, als que tan sols ha reconegut haver fet una cosa bé, que és haver presentat tres projectes que són idea dels populars. Així, Bonig ha aplaudit que malgrat hagin arribat tard, ara els socialistes i Compromís reivindiquen una millora del finançament i l’execució del corredor mediterrani i que la Generalitat hagi avalat el Pla d’Ocupació Juvenil del PP –ara anomenat Avalem Joves– i el xec energètic.

Per contra, Isabel Bonig ha criticat que per al govern d’esquerres “l’emergència social ja no existeix” i “en compte de rescatar persones rescaten els seus amics i familiars” col·locant-los com a personal eventual en diferents conselleries, hi ha una “absoluta deixadesa” en política social que es resumeix en “impagaments a la dependència, a la renda garantida, a les famílies acollidores i a l’habitatge social”.

Tanmateix ha criticat que el Consell hagi obert una croada contra l’educació concertada i ha denunciat que els plans del conseller Vicent Marzà passen adoctrinar els nens i introduir la immersió lingüística. En matèria sanitària ha denunciat l’increment de les llistes d’espera i la col·locació de persones afins a la consellera Carmen Montón al capdavant de les àrees de salut .

Per últim, Bonig ha criticat que el govern de Puig s’hagi inventat 1.325 milions d’euros en els pressuposts de la Generalitat de 2016 provinents presumptament de la compensació de l’infrafinançament. Uns milions que segons la líder del PP no arribaran i que amb tot, el govern de Puig sí els ha compromès.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.