728x90

El PP valencià deu al Palau de les Arts 23.600 euros per llogar el 2011 el recinte per a un míting

Compromís ha desvetllat aquest deute i ha denunciat que els populars quan governaven pensaven que el Palau de les Arts “era seu”


pel-PP-valencia-Palau-Arts_1558654302_28439778_1000x1415
image-354845
Segons ha explicat Ferri, “l’1 de març de 2011 el Partit Popular va celebrar al Palau de Les Arts un acte de proclamació de candidats, a data de hui el PP encara no ha pagat la factura de lloguer de l’auditori amb un valor de 23.600 euros“. El portaveu de la coalició ha denunciat que “en cinc anys el Partit Popular no ha trobat el moment de pagar aquesta factura”, alhora que ha lamentat que “sembla que quan governaven la Generalitat es pensaven que el Palau era seu, i no dels valencians i valencianes”.

“Pel que podem comprovar, a banda del finançament il·legal pel que està sent investigat per la justícia, el PP es beneficiava celebrant actes en recintes públics que després no abonava. Des de Compromís reclamem al Partit Popular que abone aquesta factura perquè el Palau de Les Arts puga destinar eixos diners a allò que toca, que és finançar activitats culturals”, ha dit Fran Ferri.

Després de fer pública aquesta informació, Compromís ha obert una  web i ha engegat en xarxes la campanya  #PPagaElPalau per a exigir al PP el pagament d’aquest lloguer. En la web s’ha penjat la factura impagada i una galeria d’imatges d’aquell acte en què el Partit Popular va aplaudir a Francisco Camps, Rita Barberá, Alfonso Rus, Carlos Fabra, Milagrosa Martínez o Sonia Castedo.

Aquesta no és la primera notícia sobre l’ús del PP de recintes públics per a actes de partit. El desembre de 2015, la comissió executiva de la Ciutat de les Arts i les Ciències va decidir iniciar les accions legals necessàries per aclarir el succeït en la firma del contracte d’ús de les instal·lacions de l’Àgora per part del Partit Popular per un preu que no es va ajustar a cap tarifa vigent. Segons va informar la Generalitat, el PP va celebrar un míting en l’Àgora el 21 de maig de 2014 durant la campanya electoral de les eleccions europees en el qual es va realitzar una aplicació irregular de les tarifes per l’ús de les instal·lacions, pagant 5.000 euros en compte dels 40.000 estipulats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.