728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El President de la Diputació aprofita la inauguració de la Fira de Novembre d’Ontinyent per a recordar els morts de l’atemptat a París

Ontinyent modifica el acto inaugural de su Feria como muestra de pésame

minuto
image-262010

El President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha aprofitat hui l’acte d’inauguració de la Fira de Novembre d’Ontinyent, ciutat de la qual és Alcalde, per a guardar un minut de silenci en record de les persones mortes l’atemptat de París i com a mostra de repulsa contra aquests tipus d’actes terroristes.
El president Rodríguez ha asseverat que “els atemptats de París exigeixen una resposta d’unitat”. En aquest sentit, la ciutat d’Ontinyent ha obert hui la seua Fira de Novembre amb un minut de silenci al qual han participat regidors, expositors de la fira, representants d’associacions i públic en general. A més, s’ha suspès el tall de cinta inaugural, així com les actuacions d’animació musical.Així mateix, el president ha anunciat que les banderes institucionals de la Diputació de València onegen a mitja asta en senyal de duel.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.