El President de Les Corts valora que el Senat tinga en compte l’informe jurídic i el posicionament del parlament valencià

València Noticies | Redacción.- El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha valorat la decisió del Senat de mantindre els sis senadors i senadores territorials per a la següent legislatura, perquè com ve defensa l’informe jurídic de Les Corts, els senadors de designació pel parlament valencià tenen un mandat que comprén la legislatura valenciana i, per tant, fins que no acabe eixe període en 2019 no es pot fer cap modificació a respecte.

Enric Morera.
image-381864

Segons ha destacar el president de la cambra autonòmica, “la posició de les Corts Valencianes era la correcta, tant l’informe jurídic com la posició de tots els grups parlamentaris, és a dir, que ja hem designat sis senadors territorials i, per tant, eixa designació per part de les Corts Valencianes és absolutament vàlida”.

El President de Les Corts ha afegit que des del parlament valencià, “ens congratulem que s’haja tingut en compte el punt de vista jurídic i institucional de les Corts per part del Senat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.