El Servef formarà a aturats per a ser gerents d’àrees industrials

Autoservef_15062014
image-352512
El director general de Planificació i Serveis del Servef, Juan Ángel Poyatos, ha avançat que el Servef formarà a aturats valencians per a poder exercir de gerents d’àrees industrials, una figura de nova creació que arreplega l’esborrany de la nova llei d’àrees industrials que està preparant la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Així, la nova normativa que el Consell està preparant amb l’objectiu de posar en valor i revitalitzar els més de 700 parcs industrials de la Comunitat contempla la creació d’una figura professional específica per a gestionar aquestes àrees.

El responsable del Servef ha explicat que als cursos, que estaran disponibles a partir de maig, podran optar tots els aturats que estiguen inscrits en les oficines del Servef.

Poyatos ha destacat que, amb aquesta formació, el Servef s’està avançant a una demanda de la societat, proposant una formació específica en està àrea que va suposar un nou mercat laboral per a aturats valencians. “Estem obrint noves expectatives d’ocupació en un àmbit clau, també, per a consolidar un creixement econòmic sostenible. Unim creació de nous llocs de treball i un impuls a la gestió de zones industrials mitjançant una formació específica adaptada a les exigències del mercat”.

Així mateix, ha subratllat que “aquesta acció s’emmarca en la nova estratègia del servei valencià d’ocupació; ser realment útil als ciutadans i a les empreses”. En aquest sentit, el contingut de la formació s’està dissenyant amb la Federació de Polígons de la Comunitat Valenciana.

Els cursos, que s’impartiran es desenvoluparan al llarg de 2 mesos amb una durada de 200 hores, contemplen formació específica en processos d’innovació, competitivitat i sostenibilitat, en gestió econòmica i comercial, innovació i competitivitat, medi ambient, urbanisme, compres, cooperació *interempresarial, sistemes d’informació i de les noves tecnologies en les Entitats de Gestió de AAEE.

Aquesta formació s’articularà a través d’un conveni de col·laboració entre el Servef i el Consell de Càmeres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament de projectes formatius que afavorisquen el emprendedurisme i d’accions formatives dirigides a la qualificació dels treballadors aturats.

Es realitzaran cinc edicions en les quals es formaran a un total de 66 aturats, realitzant-se una edició d’aquests cursos en cadascuna de les seus de les diferents Càmeres de la Comunitat Valenciana: Alcoi, Alacant, Castelló, Oriola i València.

El perfil de formació al que van dirigits els cursos són; cicle formatiu de grau superior, diplomats, llicenciats, arquitectes, enginyers i persones amb certificats de professionalitat nivell 3.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.