El SERVEF posa en marxa un blog per facilitar informació i coneixement a les persones que estan buscant feina

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) ha posat en marxa un blog (http://elblogdelservef.es/), amb l’objectiu de facilitar informació i coneixement de forma ràpida i senzilla a les persones que estan buscant feina.

El blog del SERVEF es constitueix com un nou servei a les persones demandants d’ocupació mitjançant un nou format, el de blog, que és una font molt consolidada a internet per accedir a informació i recursos. En aquest sentit, el blog del SERVEF, el primer que fica en marxa la Generalitat, permetrà accedir a consells, informació, idees i suggeriments sobre aspectes relacionats amb l’ocupació, la formació i l’orientació laboral.

La informació del blog serà elaborada pels propis tècnics del SERVEF, fet que en la pràctica permetrà que, a més de l’atenció personalitzada que es realitza dia a dia en cada un dels 55 centres SERVEF d’Ocupació existents a la Comunitat Valenciana, es puga apropar el coneixement i experiència d’aquests tècnics als usuaris del servei públic d’ocupació a través d’internet.

Tambíen està previst que s’incloguen en el blog entrades i informacions elaborades per firmes convidades i per experts en l’àmbit de l’orientació, formació i recerca de feina.

La primera entrada del nou blog es titula “Com buscar feina amb la web del SERVEF”, i en ella s’explica pas a pas el procediment per apuntar-se a les ofertes d’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.