MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

El veïnat de Russafa parla cada mes amb la presidenta de la junta

València Noticies | Redacció.- Els primers dimecres de mes, en horari de 18:00 a 20:00 hores, Isabel Lozano, presidenta de la Junta Municipal de Russafa, atendrà les entitats i veïns i veïnes residents al districte de Russafa per a escoltar i recollir els seus suggeriments, queixes, projectes o aportacions amb la intenció de democratitzar la gestió pública i fomentar la participació ciutadana.

Lozano, que explicà la iniciativa en l’últim consell de la Junta, ja ha rebut diverses peticions del veïnat i d’associacions per a mantindre trobades i, de fet, este dimecres s’ha estrenat en este format amb quatre reunions on ha tingut l’oportunitat d’escoltar projectes, idees i preocupacions.

Isabel Lozano.
image-365573

La primera de les trobades ha estat amb dos arquitectes que han treballat una proposta per a recuperar per al barri l’interior de l’illa de cases del carrer dels Tomasos. En el segon cas s’ha tractat d’una reunió amb Rosa Laparra, representant de l’associació Gent de Russafa, que ha proposat buscar fórmules per a ampliar els espais de la Universitat Popular del barri de Russafa. Seguidament, un veí implicat en la millora i la dinamització del Mercat de Russafa ha transmés a la presidenta les seues propostes.

Finalment, s’ha reunit amb les associacions musicals del districte, en què s’ha parlat de programar als carrers actuacions musicals. L’objectiu és estendre les actuacions i la música als carrers dels barris i pobles del sud per a posar en valor la tradició de bandes existent a la ciutat i generar cultura musical entre la població. En eixe sentit, es busca fer un replantejament del festival de bandes de música que se celebrava anualment.

Lozano ha destacat que “les juntes de districte són l’espai ideal per a aplicar la participació ciutadana, per a acostar la política a les persones i per a descentralitzar les decisions que afecten el nivell municipal”. Així mateix, ha animat “els veïns i veïnes de Russafa perquè hi participen i se senten part de les decisions del dia a dia de la seua ciutat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.