El XII Circuit de la Dona arranca este diumenge a València

València Noticies | Redacció.- La ciutat de València acull este cap de setmana la Carrera de la Dona 2016, la primera de les proves que constituïxen el circuit estatal en la XII edició d’esta carrera popular. Es tracta de la convocatòria esportiva femenina més gran d’Europa, ja que compta amb la participació de 8 ciutats i unix el caràcter esportiu amb la voluntat expressa de fer visible l’esport i, més concretament,  l’atletisme popular, practicat per les dones.

L’Ajuntament de València col·labora amb esta iniciativa a través de diverses regidories i àrees municipals. La carrera donarà començament este diumenge, 17 d’abril, a partir de les 9:00 hores, sobre un recorregut de  7,5 quilòmetres de distància i una duració estimada d’hora i mitja.

Plano de la Carrera de la Dona.
image-355144

La carrera iniciarà el seu itinerari en l’avinguda del Port i discorrerà pel carrer de la Serradora, l’avinguda de Balears, l’avinguda de França, i els carrers de Joan Verdeguer, J.J. Dòmine i Eugènia Viñes, on estarà situada la meta.

Tal com s’ha informat des de la Delegació de Mobilitat Sostenible, per a garantir el bon desenvolupament de la prova, es prohibirà l’estacionament de vehicles en l’avinguda del Port, concretament al tram que va des de Serradora fins a J.J. Dòmine. La Policia Local procedirà a retirar els vehicles a partir de les 5:30 hores del matí del diumenge.

A més, des de les 6:00 hores del matí del mateix dia s’ocuparan dos carrils de l’avinguda del Port per a poder efectuar el muntatge de l’eixida (a partir de les 6:45 este tram quedarà totalment tallat al trànsit rodat). De manera paral·lela, en el carrer de J.J. Dòmine es procedirà al tall de trànsit des de les 8:15 hores del matí.

La XII Carrera de la Dona de València Central Lechera Asturiana 2016 està organitzada per l’àrea d’esdeveniments de la revista Sport Life, del grup Motorpress Ibèrica, SA, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València.

Podran prendre part en esta prova totes aquelles dones majors de 12 anys que ho desitgen i que s’hagen inscrit prèviament. I per a això, s’han establit diferents categories de participació, tant individuals com per equips: en la modalitat individual hi ha categoria Absoluta; de 12 a 15 anys; de 16 a 19 anys; Senior (20 a 34 anys); Veteranes A (de 35 a 44 anys); Veteranes B (de 45 a 54 anys); Veteranes C (de 55 a 64 anys); Veteranes D (de 65 a 74 anys); Veteranes E (de 75 anys en avant); mares, iaies i discapacitades.

Quant a les categories per equips, s’han establit les possibilitats següents:  3 germanes; 2 germanes; 2 cunyades;  mare i filla; mare i 2 filles; tia i neboda; parelles de fet / matrimonis; iaia, mare i néta; sogra i nora; 2 amigues; 3 amigues; gimnasos i clubs d’atletisme (equips de 3 dones); empreses (equips de 3 dones); centres escolars (mínim 6 corredores) i associacions de dones (trofeu a l’associació amb més arribades a meta).

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.