MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Elena Solanes i Ruíz del Puerto estrenen a Españya ‘Dos poemas de Lorca’ del guitarrista i compositor Leo Brouwer

El Péndulo | Redacció.- La viol·lonchelista Elena Solanes i el guitarrista Ruiz del Puerto interpretaran demà dijous (a les 20:00 hores) un programa en què es podrà escoltar l’estrena a Espanya de “Dos poemas de Lorca” del guitarrista i compositor cubano Leo Brouwer, que ha confirmat la seua assistència al concert.

Elena Solanes y Ruíz del Puerto en un dúo de cello y guitarra.
image-369118

El programa du per títol “Tangos, danses i sons d’Iberoamèrica” i també figuren les obres “Historia del tango” d’Astor Piazzolla, “Tres colores porteños” de Claudia Montero, “Romántico”, “Tango” i “De la Suite nº 1” de Raffaele Bellafronte, la “Bacchiana nº 5” d’Heitor Villalobos i “Asagayakasikey: Urayoán” de J. J. Peña-Aguayo. Ruiz del Puerto és considerat com un dels més firmes valors dins del panorama guitarrístic contemporani espanyol.

El compositor LLácer Pla va exercir en ell una notable influència estètica i musical, i va despertar el seu interés cap a la música contemporània. Ha actuat a Espanya, Mèxic, França, Suïssa, Bèlgica, Itàlia, Àustria, Romania, Anglaterra, Portugal, Irlanda, Alemanya, Turquia, Rússia i Marroc.

Elena Solanes ha actuat sota la direcció de prestigioses batutes com ara Lorin Maazel, Zubin Mehta, Gianandrea Noseda o Neville Marriner, i en Música de Cambra ha col·laborat amb artistes com ara Mark Lubotsky, Joan Enric Lluna, Rivka Golani, Franco Petrachi o Renata Scotto. Ha sigut convidada a impartir cursos i classes magistrals a Saragossa, La Palma i Comunitat Valenciana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.