728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Els concessionaris dels aparcaments subterranis es comprometen a estudiar mesures per a atraure més clients a la ciutat

reunión parkings (2)
image-370918
Marco explica que l’ajuntament està treballant per a millorar l’accessibilitat i l’aparcament per a dinamitzar el comerç

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada del regidor de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo; la regidora d’Impuls a l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, i l’edil d’Ordenació del Territori, Rafael Simó, ha mantingut una reunió de treball amb les empreses concessionàries dels diferents aparcaments subterranis de caràcter privat que existeixen en la ciutat amb l’objectiu d’aconseguir la seua col·laboració per a dinamitzar el comerç en tots els districtes de la ciutat i, especialment, en el centre.

L’alcaldessa ha instat als pàrquings a treballar conjuntament amb l’administració, el teixit empresarial i els comerços “per a dinamitzar de nou la ciutat, aconseguir que venja més gent, que els comerços amplien la seua clientela i els aparcaments siguen rendibles”.

Per la seua banda, els representants dels pàrquings han explicat a Marco les dificultats que estan patint en els últims anys i la important caiguda que s’ha produït en el nombre d’usuaris d’aquestes instal·lacions, sobretot des de 2009. Així mateix, han detallat als responsables municipals algunes de les mesures que apliquen des de fa anys per a ajudar al comerç com els descomptes en els vals per a clients, els abonaments per a propietaris i treballadors de comerços, o l’engegada de campanyes de tarifa plana en determinats aparcaments com el de l’avinguda del Mar o el de la plaça Borrull.

En aquest sentit, la primera edil ha demanat als concessionaris que continuen en aquesta línia i estudien totes les opcions possibles per a millorar les condicions que ofereixen, de manera que es puga atraure a més visitants i potencials clients a la ciutat. Les empreses s’han mostrat disposades a col·laborar i s’han compromès a presentar propostes a l’ajuntament, conscients de l’important que és per a tots conjuminar esforços i treballar de forma coordinada. Així mateix, també han reivindicat algunes millores en la mobilitat i la senyalització de la ciutat perquè siga més fàcil accedir al centre i facilitar l’aparcament.

Sobre aquesta demanda, Marco ha explicat que l’ajuntament ja està treballant en la millora de la senyalització per a desplaçar-se per la ciutat i, en concret, per a arribar a la zona peatonalitzada de centre i el seu entorn “perquè som conscients que la importància del comerç per a dinamitzar la ciutat, generar oportunitats laborals i riquesa”, ha afirmat.

Amb aquesta trobada, Marco compleix amb el compromís adquirit fa unes setmanes amb els comerciants d’intervenir entre ells i les empreses concessionàries dels aparcaments subterranis perquè els potencials clients tinguen més facilitats a l’hora d’aparcar.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.