Els empresaris valencians reclamen als partits que donin suport als pressupostos a canvi d’inversions i finançament

16.07.14_Reunion_CEV2El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha reclamat avui que  els partits valencians votin a favor dels pressupostos  generals de l’Estat del 2018 i, a canvi, negociïn més inversions i un millor finançament per a Valencià.

Navarro, que ha fet aquestes declaracions després de reunir-se aquest matí a València, junt amb altres dirigents econòmics, amb la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha reclamat a les formacions valencianes que utilitzin el seu vot com a “moneda de canvi”. 

“Ho han estat fent d’altres permanentment, no ens hem de posar vermells”, ha argumentat el president de la CEV, que ha defensat aquesta actuació “donada la visió mercantilista que hi ha instal·lada” a la política. Navarro ha citat especialment el PSPV i Compromís com les dues forces que haurien de protagonitzar aquest acostament a l’executiu de Mariano Rajoy.

El líder de la CEV també ha explicat que els empresaris han reiterat a Sáenz de Santamaría “l’escassa sensibilitat d’alguns ministeris” amb les reivindicacions valencianes, i ha destacat el cas d’Hisenda. Navarro ha reiterat que  el departament que dirigeix Cristóbal Montoro encara no ha contestat la petició que al setembre van realitzar els empresaris valencians per mantenir una reunió.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.