728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Els mercats municipals es traslladen a la Gran Fira de Juliol per a potenciar el consum de fruita

València Noticies | Redacció.- Cinc parades dels mercats municipals de València oferiran fruita, sucs, granissats frescos i naturals i còctels al costat dels escenaris del Circuit de Café Teatre de la Gran Fira de Juliol. Les parades de fruita estaran des de demà 30 de juny fins al 2 de juliol a la plaça del Pilar.

El regidor de comerç, Carlos Galiana, ha dit que “hem triat este espectacle perquè és un referent de l’oci i la cultura a València i perquè reunix en un cap de setmana més de tres mil persones”.

Todo ello entra dentro de la campaña de dar a conocer los mercados de Valencia entre la población más joven de la ciudad.
image-395497

La iniciativa, que s’ha titulat “Fruita i verdura = Oci i cultura”, vol acostar els mercats municipals de la ciutat al públic jove que participa en l’activitat del Café Teatre.

Això entra dins de la campanya de donar a conéixer els mercats de València entre la població més jove de la ciutat. Activitats com “El xef al mercat” o l’espot de Nadal difós per xarxes “Tota una vida al teu barri”, són iniciatives que la Regidoria de Comerç ja ha dut a terme per a arribar a la clientela més jove.

D’altra banda, la iniciativa també posa l’accent en la promoció del consum de fruita a la ciutat, molt important en l’alimentació pels nutrients que aporta a les persones i pels beneficis que té en la salut de tots i totes.

Així, els mercats municipals fan una aposta perquè la fruita tinga un lloc també en els moments d’oci i en esdeveniments culturals, i que no siguen sols els snacks o productes industrials els reis d’este àmbit.

“Amb esta iniciativa apostem pel comerç i la producció local i fem que els mercats municipals participen d’allò que passa en la ciutat. A més, estem molt contents per la recepció que ha tingut entre els comerciants, ja que hem tingut una gran demanda de participació en esta activitat”, ha comentat Galiana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.