Els mercats municipals obsequien amb 900 davantals els clients que compren alimentació equilibrada

València Notícies | Redacció.- Els mercats municipals són l’epicentre de la nova campanya que han encetat conjuntament la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València i la Unió de Consumidors de València. Tal i com ha explicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana “l’objectiu d’esta campanya és fomentar el comerç de proximitat i destacar l’important paper que desenvolupen els mercats municipals en l’alimentació saludable, dieta mediterrània, productes de proximitat i de qualitat”.

Campaña de alimentación.

 Esta campanya naix en el marc de la València Capital Mundial de l’Alimentació, ja que l’Ajuntament considera rellevant desenvolupar este tipus de campanyes destinades a conscienciar els ciutadans de la importància de realitzar una compra responsable.

 La campanya s’ha presentat en el mercat d’Algirós de València, on el regidor de Comerç, acompanyat del secretari de la Unió de Consumidors, Vicente Inglada, ha fet entrega de les primeres unitats de davantal entre aquells clients que han realitzat una compra sana i equilibrada.

En total la regidoria de Comerç ha repartit 900 davantals entre els diferents mercats municipals de la ciutat. A més, a través de Bussi de l’EMT també es donarà difusió a la campanya.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.