Els xiquets del Palmar inauguren el parc Jesuset de L’Hort

Valencia Noticias | Redacción.- L’alcaldessa pedània del Palmar, Raquel Romero, ha expressat la seua satisfacció pel resultat de la remodelació del parc Jesuset de l’Hort, que s’ha dut a terme les últimes setmanes i que s’ha inaugurat recentment. Romero ha destacat el fet que “han sigut els xiquets i xiquetes del poble els que han tallat la cinta, com a símbol que ells són els qui han de cuidar-lo; en fer-los partícips pensem que se sentiran encara més responsables”.

También se remodeló el parque que hay en la entrada del pueblo.
image-332783

Les obres, amb un pressupost de 51.920 euros, han consistit en la remodelació i condicionament tant del jardí com del carrer de Jesuset de l’Hort, i han estat sufragades per la Diputació de València.

També s’ha remodelat el parc que hi ha a l’entrada del poble. S’han instal·lat engronsadors adaptats per a xiquets i xiquetes amb discapacitat, de manera que ja s’ha començat a complir l’acord del Ple en què es va aprovar “proporcionar espais adequats per als xiquets i xiquetes amb discapacitat en els parcs municipals”.

Romero ha recordat que les obres de millora “eren una reclamació històrica del veïnat del Palmar”, i ha assegurat que amb estes dotacions “els veïns i veïnes de la localitat guanyen un espai per a la seua salut i benestar”. I és que el parc de l’entrada compta ara amb una zona d’aparells de fitnes que podran usar tants jóvens com majors. Mobiliari renovat, plantació de flora nova, morterenca de nova construcció i bancs modernitzats han completat les actuacions.

Las obras, tuvieron un presupuesto de 51.920 euros.
image-332784

La regidora de Pedanies, Consol Castillo, ha recordat que els parcs s’havien construït en 1982, pel que ja els calia una remodelació “com la que s’ha realitzat ara”. Castillo ha assegurat que per a l’Ajuntament de València “tots els barris són igual d’importants, i per això invertim en el benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes que viuen als pobles de València”.

Per la seua banda, la regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat la importància d’esta actuació: “els parcs i jardins de la nostra ciutat són un espai d’entreteniment i de cohesió entre el veïnat, i millorar-los redunda en la nostra voluntat d’aconseguir una València més verda, més sostenible i més propera a les necessitats de la seua gent”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.