BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Erlend Sor es proclama campió de la 7ena Volta Ciclista a València

València Notícies | Redacció.– Erlend Sor es va proclamar campió de la 7ena edició de la Volta Ciclista a València, que va finalitzar ahir a Montcada.

El triomf de l’etapa va ser per a Xhuliano Kamberas, de l’equip Polartec-Fundación Contador, però l’emoció va estar a la lluita pel títol.Volta Ciclista a València.

En aquest cas la pugna pel primer puesto era entre Erlend Sor (equip Escribano) i Aleksandr Grigorev (Russian Helicopters). Tot i que el noruec, afincat a Alacant, va tindre que remuntar després de punxar, no va ser fins l’ultima corba quan, aprofitant la caiguda de Grigorev, va aconseguir el liderat i es va fer amb la victòria.

Per a Amadeo Olmos, president de la Federació Valenciana de Ciclisme: “Anem superant-nos cada any. Aquesta edició ha sigut deportivament perfecta ja que no se sabia qui anava a guanyar fins al final”.

A més, el president de la Federació aprofità per a agraïr el recolzament de la Diputació de València, els patrocinadors i els ajuntaments de les localitats per on va transcórrer la carrera (Nàquera, Riba-Roja, Olocau i Montcada), perque sense ells: “No podríem fer-ho”.

CLASSIFICACIÓ:

Guanyador Final: Erlend Sor (Escribano).

General equips: GsSport.

General muntanya: Takeaki Amezawa (Selecció de Japó).

General metes volants: Ayumu Watanabe (Selecció de Japó).

General sub-23: Erlend Sor (Escribano).

General valencians: Erlend Sor (Escribano).

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.