BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Esport impulsa la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana per a aprofundir en la seua professionalització real

/02/2018

Esport impulsa la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana per a aprofundir en la seua professionalització realLa Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha acollit la presentació de la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana. L’acte ha comptat amb la presència del director general d’Esport, Josep Miquel Moya; dels patrons de la fundació, i de pilotaris professionals i trinqueters.

Aquesta fundació naix amb l’objectiu de promoure la pràctica de la pilota valenciana, augmentar l’afició per aquest esport, contribuir a l’ordenació i regularització de l’esport professional de la pilota valenciana, garantir el seu present i el seu futur, així com promocionar aquest esport autòcton en els àmbits nacional i internacional.

En aquest sentit, Josep Miquel Moya ha destacat que “tenim molta confiança en el treball que s’inicia ara a través de la Fundació per a atendre l’estabilitat i l’impuls que reclama el món professional de la pilota”, i ha afegit: “És clau que en la Fundació estiguem representades diverses institucions, Generalitat, diputacions i ajuntaments, i això és una mostra més de com és de positiu el treball col·laboratiu en benefici del món de la pilota”.

Així mateix, el director general d’Esport ha anunciat que el director esportiu de la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana serà Waldo, el mític campió de la modalitat de raspall, i el director de màrqueting, el professional en màrqueting esportiu Guillermo Sanahuja.

Entre les línies d’actuació d’aquesta fundació està la d’organitzar competicions, trobades i esdeveniments esportius no oficials, nacionals i internacionals, de caràcter professional o aficionat, afavorir l’optimització i complementarietat dels recursos públics i privats amb especial atenció a la coordinació de les actuacions de les diverses administracions i entitats vinculades a l’esport de la pilota en l’àmbit professional.

Una altra de les finalitats de la Fundació de la Pilota Valenciana és fomentar la participació de les dones en tots els àmbits i modalitats d’aquest esport, així com la concessió de beques i ajudes econòmiques per a l’estudi, investigació i publicació de treballs relacionats amb la pilota valenciana.

El Patronat de la Fundació està compost per un nombre de membres que no podrà ser inferior a huit ni superior a trenta. Així mateix, són membres nats del Patronat la Generalitat Valenciana, les diputacions d’Alacant, Castelló i València, els Ajuntaments d’Alacant, Castelló i València, així com la Federació de Pilota Valenciana, que exerceix la presidència de la Fundació i el Patronat.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.