BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Esports rep una representació dels participants en el Campionat d’Espanya d’Handbol de Seleccions Autonòmiques

El secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, junt amb el director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha rebut una representació dels participants, en les categories d’Infantil, Cadet i Juvenil, en el Campionat d’Espanya d’Handbol de Seleccions Autonòmiques Almeria 2016.

Els resultats obtinguts en aquesta competició han sigut de subcampions en la categoria Infantil Femenina, dos tercers llocs en Cadet Masculina i Juvenil Femenina, un quart lloc en Juvenil Masculina, un cinqué lloc en Cadet Femenina, i un nové lloc en categoria Infantil Masculina.

Els 88 participants en les 6 seleccions de la Comunitat Valenciana a Almeria 2016 pertanyen a 21 clubs de les tres províncies, en concret, 7 d’Alacant, 2 de Castelló i 12 de València. Cal destacar que un alt nombre de jugadores i jugadors d’aquestes 6 seleccions formen part o han format part dels Plans d’Especialització Esportiva. En l’actualitat, 7 esportistes formen part dels mencionats plans i 10 ho van estar en el seu moment, el que representa un 20% del total dels participants a Almeria en aquests campionats.

En aquest campionat, que va tindre lloc del 3 al 8 de gener a Almeria, han participat 114 seleccions pertanyents a les 17 comunitats autonòmiques i 2 ciutats autònomes.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.