MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Feliu Ventura, El Xerramequi i Els Aborígens presenten al Palu ‘Faré vacances!… Una visita a Ovidi Montllor’

El Péndulo | Redacció.- Segona cita del Cicle Cançó del Palau de la Música amb el sentit homenatge de Feliu Ventura amb El Xerramequi i Els Aborígens a Ovidi Montllor. Presentaran divendres que ve (a les 21:00 hoires) el seu espectacle que du per títol ‘Faré vacances!… una visita a Ovidi Montllor’, on el públic podrà gaudir de les cadències jamaicanes i ambientals de la banda El Xerramequi i Els Aborígens, en cançons clau del repertori musical ovidià com ara ‘Montserrat’, ‘El desesperat’ o ‘Va com va’ que sonen a reggae rotundament mediterrani, a ska d’aromes de flor de taronger i a rocksteady d’interior. També en “M’aclame a tu” o “Tot esperant Ulisses” que esdevenen aquí parentes del dub poetry de tradició jamaicana, i en cançons mítiques com ara “Homenatge a Teresa”, “Perquè vull”, “Tot explota bé pel cap o per la pota” o “Les meues vacances”, entre altres.

Feliu Ventura  en una actuación en el Palau de la Música.
image-353722

L’espectacle es complementa amb peces de Feliu Ventura especialment revisades per a l’ocasió, amb la versatilitat i estil únic del Xerramequ i els Aborígens, que aporten a més passatges instrumentals de collita pròpia.

Les següents cites d’este cicle seran Tomàs de los Santos i Josep Lluís Notari, Pau Alabajos i Cesk Freixas, Òscar Briz & Tremole: Novembre Elèctric + Hèctor Serra i conclourà amb l’actuació de Gener i Maria Arnal.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.