728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Gala de dansa sol.lidaria a favor de les persones majors

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música acull demà dimecres (a les 20:00 hores) una gala sol·lidaria de dansa a favor de la gent major, organitzada pel Conservatori Professional de Dansa de València i la Fundació AGM. Es tracta d’un espectable on xicotets grups d’alumnes i alumnas, d’edats entre els 12 i 18 anys, en representació dels distints nivells i especialitats existents en el conservatori, oferiran el treball que estan desenrotllant al Conservatori.

Ensayo del espectáculo.
image-360583

A més, Amics de la Gent Major ha organitzat rutes amb els voluntaris, que arreplegaran a les persones majors que acompanyen durant l’any, i els portaran a la gala perquè puguen gaudir de l’espectacle i ampliar el seu cercle d’amistats. Els fons recaptats serviran per a donar suport a les persones majors de València, que senten soledat i aïllament social.

La Fundació AGM, Amics de la Gent Major, és una organització de voluntariat, sense ànim de lucre, dedicada a acompanyar afectivament i de manera gratuïta a les persones majors que senten soledat. El Conservatori Professional de Dansa de València forma a tots aquells jóvens que ho desitgen, i reunisquen les capacitats per a això, en la tècnica de la dansa en les seues especialitats de dansa espanyola, dansa clàssica i dansa contemporània, a fi de formar ballarins professionals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.