Giner: “Cada vegada el cas és més greu”

València Notícies | Redacció.-  El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat hui que “el pitufeo amb 20 implicats s’ha convertit en una trama de milions d’euros. Cada vegada el cas és més greu i ixen més indicis que, presumptament, utilitzaven les institucions en el seu propi benefici”.

Davant de les greus i constants informacions que es reproduïxen en els mitjans de comunicació, Giner ha incidit en la gravetat que està adquirint la investigació sobre la presumpta corrupció en el grup popular de l’Ajuntament de València. “Suposadament, s’està parlant d’una estructura organitzada per a aconseguir diners i finançar distintes cites electorals a la quals no van arribar en igualtat de condicions que la resta de partits”, ha explicat Giner.

Davant d’esta situació, el portaveu de Cs ha emplaçat als responsables del PP que es manifesten sobre els fets desvelats per la investigació. “No n’hi ha prou amb demanar mesures a la resta de partits. En política cal donar exemple. El PP ha de demostrar que hi ha la regeneració que diuen que han emprés com partit”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.