Giner denúncia que la desocupació juvenil puja un 8% en la ciutat de València mentres baixa un 10,5% en el conjunt d’Espanya

València Notícies | Redacció. El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat hui que la desocupació juvenil en la ciutat de València ha crescut un 8% en l’últim any mentres en el conjunt d’Espanya ha abaixat un 10,5%.

Segons les dades del Servef, la desocupació de menors de 25 anys en la ciutat de València han passat de 3.817 desocupats al novembre de 2016 a 4.122 parats al novembre d’enguany, la qual cosa suposa un increment de 8%. Mentrestant, a Espanya, el número de parats de menys de 25 anys ha passat de 325.639 a 291.475 durant el mateix període, la qual cosa suposa una disminució de 10,5%. En la Comunitat Valenciana, l’evolució és de 29.747 parats al novembre de 2016 a 29.110 al novembre de 2017, la qual cosa suposa un descens del 2%.

Després d’estes dades, Giner ha dit: “Ribó ignora el drama de la desocupació juvenil. A València no s’estan creant oportunitats perquè els jóvens continuen vivint en la ciutat”.

En sentit, Fernando Giner ha reptat l’alcalde de València: “Hem anunciat hui una petició perquè s’incremente el pressupost d’ocupació. Tenim un pla perquè en 2022 València destine, percentualment, el mateix que fan altres ciutats com Madrid, Barcelona o Bilbao. Repte a Ribó que ens accepte esta petició”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.