Giner denúncia que l’Ajuntament de València ha deixat d’invertir un de cada tres euros pressupostats

València Notícies | Redacció.- “Els valencians han de saber que s’han deixat d’invertir un de cada tres euros pressupostats en l’Ajuntament de València. Aquelles vivendes socials a què es va comprometre Ribó a principis de 2016 no s’han executat”, ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de conéixer que el pressupost de 2016 tancarà amb el 34% de les inversions sense executar.Fernando Giner.

El portaveu de Cs ha explicat que “s’ha deixat d’invertir eixos diners, fonamentalment, per diferències en el tripartit. Ribó no pot dir una altra cosa. Hi ha diferències en el tripartit que impedixen una bona gestió”.

Giner ha afegit: “La qual cosa més ens preocupa és que els diners que s’ha deixat d’invertir, que ve dels impostos que paguen els ciutadans, Ribó ho vol destinar a crear més fundacions. Té en la seua ment omplir l’Ajuntament de València de fundacions. Fundacions per a què? Per a novament tornar al repartiment de poder del tripartit, és l’única preocupació que té este govern: el poder”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.