Giner: “El xicotet comerç no té la culpa de la incompetència i els interessos electorals del tripartit”

València Noticies | Redacció.- “El xicotet comerç no té la culpa de la incompetència i els interessos electorals del tripartit. Estan portant al comerç a una situació surrealista en què a la falta de gestió se li suma el postureo prelectoral”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després del canvi en les zones amb llibertat horària per als comerços.

Fernando Giner (Foto-Valencia Noticias).
image-370350

El portaveu de C’s ha reclamat al tripartit “responsabilitat i concepte de govern ja que és el que falta en esta ciutat”. Fernando Giner hi ha assenyalat a Joan Ribó ja que “l’alcalde és el màxim responsable de què els acords que es prenguen a València es complisquen. La seua falta de gestió és la que ens ha portat a esta situació, que l’estan pagant els autònoms i els xicotets comerços”.

Fernando Giner ha lamentat el “postureo polític” que està patint València. “Hi ha una guerra entre Compromís i el PSOE que és postureo preelectoral. Està pugna s’està fent a costa del comerç que és un tema que no es pot tractar amb frivolitat. Este postureo està perjudicant l’activitat econòmica i l’ocupació”, hi ha assenyalat el líder de C’s.

Respecte a la forma de comunicar esta modificació de l’acord pres en el Consell Local de Comerç, Fernando Giner ha lamentat la “falta de transparència que rodeja les actuacions de Ribó. Una altra vegada ens hem tornat a assabentar per la premsa. Tots els membres del Consell Local del Comerç hauríem d’haver sigut informats dels canvis en els horaris comercials. Tampoc ens han informat el grup municipal. Esta forma d’actuar demostra que no hi ha transparencia”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.