BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner invita per carta a Tejerina que conega el caos provocat per l’anell ciclista de València

  • El portaveu de Cs explica a la Ministra de Medi Ambient que els nous quilòmetres del carril bici vulneren el Pla Especial de Protecció Eixamplament- Sud Gran Via

Giner-'Las discrepancias entre Ribó y Costa perjudican al comercio valenciano'. (Fernando Giner).València, El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València Fernando Giner ha enviat una carta a la Ministra d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, per a agrair-li el premi atorgat pel seu Ministeri a l’anell ciclista de València i invitar-la que conega in situ, el caos provocat per esta infraestructura urbana, en concret els carrers de Colom i Guillem de Castro.

Giner ha explicat a Tejerina que els nous quilòmetres de vial ciclista en l’Avinguda Regne de València han sigut projectats vulnerant els procediments del Pla Especial de Protecció Ensanche-Sur Gran Via, una situació de què el grup municipal Cs ha advertit recentment.

L’esmentat carril bici es troba en fase de licitació i va ser aprovat en els pressupostos participatius. El portaveu de Ciutadans Fernando Giner ha detallat: “es un espai públic protegit pel Pla Especial de Protecció de l’Eixamplament Russafa Sur-Gran Via i esta circumstància ha sigut obviada en cada un dels documents de l’expedient, des del mateix projecte de carril bici, fins en els informes de Mobilitat Sostenible”.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.