MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Giner: “No entenc que Ribó estiga en contra del comerç i que el PSPV se’l permeta”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha afirmat: “No entenc que Ribó estiga en contra del comerç i que el PSPV se’l permeta”. Després de la junta de govern local en què s’ha rebutjat reduir la pujada de l’IBI, el líder de C’s ha dit: “És inconcebible que la ideologia de Ribó s’impose i els nostres comerços hagen de pagar-ho”.

fernando-giner
image-422691

Fernando Giner ha recordat que els partits radicals (Compromís i Podemos) que volen pujar els impostos al comerç són minoria en la ciutat. “Només un 33% dels valencians van recolzar en les urnes als partits que volen penalitzar als comerços. Ribó no pot donar l’esquena a la majoria dels valencians que opinen diferent d’ell”, ha assegurat Giner.

El líder de C’s ha lamentat que el tripartit se sustente en un “acord per a mantindre les butaques en compte de per a treballar en benefici dels valencians”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.