Giner pregunta a Ribó quan entraran les màquines en el pàrquing de Bruges

València Notícies | Redacción.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha preguntat a l’alcalde de València, Joan Ribó quan començaran les obres del pàrquing de Bruges. “Volem saber quan entraran les màquines en el pàrquing de Bruges”, ha dit Giner..

El portaveu de Cs ha demanat acabar amb les excuses. “Volem una solució ferma. Ja no val parlar de reunions, processos o firmes d’acords. Fa falta una data. Ribó ha de concretar l’inici d’obres, ha de comprometre’s i complir el que promet”, ha afegit Giner.

En este sentit, el portaveu de Cs ha dit: “L’associació de venedors del Mercat Central està demanant la licitació del pàrquing. Demanen poder tractar els seus clients bé i la falta de gestió de l’Ajuntament ho està impedint”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.