MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Giner: “Ribó creu que el comerç de València són empreses de l’IBEX 35”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, de tindre “una ideologia radical i desconéixer la realitat econòmica valenciana. Es creu que el comerç de València són empreses de l’IBEX 35”.

fernando-giner
image-421580

Després de les declaracions de Ribó en les que assegura que un xicotet comerç no factura un milió d’euros, Giner ha explicat: “Ribó està molt lluny de comprendre el que és un comerç i així és impossible que València genere riqueza”. El portaveu de C’s ha explicat que “la realitat de la ciutat de València està molt lluny de la que veu Ribó a través de la seua ideología”.

Per a finalitzar, Fernando Giner, ha demanat a Ribó que reflexione. “No és el mateix vendre que obtindre beneficis. El comerç valencià és familiar i de subsistència. És una forma de vida, sacrificada i tradicional. No es pot penalitzar amb més impostos a una botiga de mobles que necessita espai per a exposar els seus productes”, ha conclòs Giner.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.