728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Grigory Sokolov interpreta el gran romanticisme de Schumann i Chopin

El Péndulo | Redacció.- El genial pianista rus Grigory Sokolov torna demà dimarts a la Sala Iturbi del Palau de la Música (a les 20:00 hores), per interpretar un recital en què el públic podrà escoltar un bellíssim programa romàntic centreeuropeu amb les obres “Arabeske” i la “Fantasia en do major” de Robert Schumann i “2 Nocturns, op. 32” i la “Sonata núm. 2” de Frédéric Chopin.

Considerat com un dels millors pianistes del món, els seus recitals solen ser qualificats de titànics i plenes de musicalitat, d’intimisme, de tècnica, de virtuosisme i d’unes propines de gran complexitat i durada.

Grigory Sokolov. (Foto-Eva Ripoll-Arxiu Palau Música).
image-383976

Nascut a Leningrad, va començar els seus estudis de música als cinc anys, i als setze va començar la seua gran carrera internacional, després de guanyar el Primer Premi en el Concurs Txaikovski a Moscou. Els seus discos en directe de l’època soviètica van adquirir un estatus quasi místic a Occident. Ha treballat amb les filharmòniques de Nova York i Munic, Orquestra Royal Concertgebouw d’Amsterdam, Philharmonia de Londres, Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks, etc., abans de dedicar-se en exclusiva als recitals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.