Habitatge continua els contactes amb entitats bancàries per a facilitar lloguers socials

Una imagen de viviendas de uso social.
image-350905
La regidora d’Habitatge, Ali Brancal, mantenint el seu compromís de reunir-se amb diverses entitats financeres, s’ha entrevistat aquest matí amb una firma bancària per a tractar de propiciar la col·laboració de la mateixa en matèria d’habitatge social.

En la reunió, en la qual també ha estat present la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de Castelló (PAH) com a motivadora de la mateixa, s’ha plantejat a l’entitat financera la possibilitat d’adherir-se al conveni de col·laboració marc que l’Ajuntament ja negocia amb altres entitats mitjançant el qual el banc podria proposar habitatges de la seua propietat per a arrendar-les a persones en situació d’emergència a un preu reduït.

L’entitat ha acceptat estudiar aquesta possibilitat i, per la seua banda, l’Ajuntament s’ha compromès, en cas de signar-se aquest acord, a donar suport a les famílies perquè puguen complir amb el pagament del lloguer. A pesar que per part de l’entitat no hi ha hagut una confirmació de la signatura d’aquest conveni, la predisposició de la mateixa és positiva i, des de la Regidoria d’Habitatge, esperen que aquesta signatura es concrete finalment.

Ali Brancal ha volgut destacar que “la signatura del conveni amb les entitats financeres serveix, sobretot, com a suport jurídic entre les mateixes i l’Ajuntament. D’aquesta manera, es crea un vincle de col·laboració entre l’administració local i els bancs per a, de forma conjunta, lluitar i tractar de minimitzar les situacions d’emergència social en la ciutat de Castelló”.
Per la seua banda, des de la PAH s’han mostrat molt predisposats a seguir mantenint i facilitant contactes amb la Regidoria d’Habitatge per a recolzar tot el possible a agilitar que els habitatges propietat dels bancs puguen servir com a solució possible a les necessitats d’habitatge d’algunes famílies.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.